Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Du-te în .... mea şi arată-i!"

Postat la: 19.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nou derapaj al senatorului PSD Niculae Bădălău, de data aceasta în Parlament. El a avut un limbaj vulgar în timp ce discuta cu deputatul Ion Mocioalcă de la Pro România.

„Ce, Mocioalcă, îl vrei şi pe ăsta? Îl vrei şi pe ăsta? Du-te în p..a mea şi arată-i! Du-te bă dracu, tâmpitule!", i-a spus Bădălău lui Mocioalcă, înainte să înceapă şedinţa comisiilor specializate, în care a fost audiat Marcel Vela, cel desemnat pentru funcţia de ministru de Interne. Replica poate fi auzită în primul minut al înregistrării publicate de Epoch Times România.

În trecut, Bădălău a zbierat şi la europarlamentarul PSD Dragoş Benea, care îi reproşase că din cauza lui şi a altora ca el PSD a pierdut alegerile din 2019. „Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare!", i-a spus Bădălău lui Benea, în timpul unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Niculae Bădălău a fost, în vara anului 2018, personaj principal într-un scandal de proporţii, după ce în spaţiul public a apărut o filmare în care social-democratul dansa, la un eveniment, pe o manea în care solistul cânta „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea". În filmare se mai auzeau versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău" şi „N-aveam frică de orice, la putere-i PSD". „Niciun regret! Am explicat şi o mai explic o dată. Lăsaţi-mă, eu cu diaspora am o problemă... dar nu, nu, nu, am extrem de multe rude care lucrează în Marea Britanie, inclusiv cel care a cântat-o locuieşte în Marea Britanie cu toată familia: Caval, soţia lui, amândoi copiii, soacra locuiesc în Londra. Era o petrecere privată, pe la 5 dimineaţa, eu nici nu cred că la ora aia mai eram la petrecere, cineva filma şi dădea direct pe net. Ce au avut acolo şi cum erau spiritele şi cât erau de bine dispuşi e greu de spus. El cu toată familia locuieşte în Londra", a explicat el mai apoi.

Iar anul trecut a avut un nou derapaj la adresa Diasporei, când a declarat că doar o mică parte dintre românii din străinătate sunt "legali", iar resul sunt "fetele alea de le duc ăştia". „Ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, paşapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăştia", a spus atunci senatorul PSD. A precizat apoi că nu a fost vorba despre o exprimare „nefericită" şi că afirmaţia sa a fost scoasă din context: „Eu cred că într-o democraţie poţi să spui ce gândesti. Din cei 5 milioane sau câţi sunt, sunt şi oameni care nu ne fac cinste. Încalcă legile ţărilor respective. (...) Eu nu am generalizat. Nu încercaţi să interpretaţi altfel. (...) Exprimarea nu e nefericită. E scoasă din context. Eu îi respect pe marea majoritate (a romanilor din diaspora - n.r.). Dacă s-a înţeles altceva decât ce am vrut să spun, regret. Nu mi-a plăcut niciodată demagogia. Lucrurile ar trebui spuse corect. Discuţia este cu totul şi cu totul scoasă din context".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE