Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump l-ar vrea pe Tucker Carlson pentru funcția de vicepreședinte al SUA

Postat la: 11.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul președinte american Donald Trump, aflat în campanie pentru un nou mandat, după alegerile dubioase precedente câștiga de Joe Biden, a declarat că ar lua în considerare nominalizarea fostului prezentator Fox News, Tucker Carlson, ca vicepreședinte pentru campania prezidențială din 2024.

Într-un interviu amplu în cadrul emisiunii „The Clay Travis and Buck Sexton Show", Trump a fost întrebat dacă l-ar include pe Carlson pe lista sa de potențiali vicepreședinți.

„Îmi place mult de Tucker, cred că aș face-o", a răspuns Trump. „Cred că aș spune că aș face-o pentru că are un mare bun simț. Știți, când se spune că voi sunteți conservatori, sau eu sunt conservator, nu este vorba că suntem conservatori, ci că avem bun simț. Vrem să avem granițe sigure. Vrem să avem un zid, pentru că zidurile funcționează."

Fostul prezentator demis de Fox News și acum aflat în colaborare cu Elon Musk pe platforma sa, X, i-a luat un interviu lui Trump în timpul primei dezbateri primare republicane din acest an, numărul de vizualizări depășind 300 de milioane, lucru pe care Trump l-a subliniat în interviul cu Clay Travis.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE