Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump a grațiat un fost consilier, condamnat în ancheta privind ingerința rusă în campania prezidențială din 2016

Postat la: 11.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele american Donald Trump a comutat pedeapsa cu închisoarea fostului său consilier și totodată prieten apropiat, Roger Stone, condamnat în februarie la 40 de luni de închisoare în cadrul anchetei privind amestecul Rusiei în campanie prezidenţială din 2016 , notează BBC.

Donald Trump a decis să-l grațieze pe Roger Stone, la scurt timp după ce Curtea de Apel din Washington DC a respins cererea fostului consilier al președintelui de a amâna data începerii termenului de detenție. „Astăzi, preşedintele Donald J. Trump a ordonat o măsură de clemenţă executivă pentru a-i comuta pedeapsa nedreaptă lui Roger Stone", a anunţat Casa Albă într-un comunicat.

Totodată, Casa Albă a anunțat că fostul consilier al liderului american a fost „victimă a unei farse ruseşti", iar de acum înainte „un om liber". Roger Stone a fost condamnat pentru că a minţit Congresul şi că a exercitat presiuni asupra martorilor, în cadrul anchetei privind ingerinţa rusă în campanie prezidenţială din 2016. În vârstă de 67 de ani, Roger Stone ar fi trebuit să se prezinte în închisoarea federală din Jesup, Georgia, marțea viitoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE