Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi tineri au fost reținuți pentru oribila crima din Galați

Postat la: 25.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cei doi suspecți în cazul omorului de pe strada Traian, au fost reținuți pentru 24 de ore. Conform unor surse apropiate anchetei, cei doi sunt elevi la Seminarul Teologic din Galați.

Cei doi elevi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzați de omor. Procurorii continuă cercetările în acest caz. Unul dintre cei doi ar fi cel care i-a aplicat loviturile care i-au cauzat moartea, cuțitul lovindu-l în zona inimii pe bărbatul în vârstă de 41 de ani care a intervenit pentru a aplana un conflict, dar a căzut victimă furiei tinerilor.

Anchetatorii au stabilit că victima și agresorii nu se cunoșteau, iar conflictul a fost unul spontan. Victima era socrul unui tânăr care a avut o altercaţie cu agresorii şi a ieşit din curte să-şi ajute şi să-şi apere ginerele. El a fost ucis cu lovituri de cuţit şi de bâte de agresori, iar atacul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE