Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi români au murit de Covid după ce li s-a administrat prima doză de vaccin. Aveau mai multe comorbiditati

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi constănţeni s-au infectat cu COVID-19 şi au murit apoi, deşi făcuseră prima doză de vaccin, un bărbat decedând la o lună de la vaccinarea cu AstraZeneca şi o femeie la 18 zile după ce primise doza din vaccinul Pfizer.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Constanţa, din cele şapte persoane raportate luni ca decedate de COVID-19, în două cazuri pacienţii primiseră prima doză de vaccin. Astfel, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Constanţa a murit în 28 martie la Spitalul Municipal Mangalia. El avea drept comorbidităţi diabet zaharat tip II, hepatită cu virus B, trombocitopenie. Bărbatul se vaccinase cu AstraZeneca în 28 februarie. De asemenea, o femeie de 74 de ani din Constanţa a murit în 27 martie la Spitalul Judeţean Constanţa, fiind infectată cu COVID-19. Ea avea comorbităţi AVC ischemic, hipertensiune arterială, dislipidemie. Femeia primise prima doză din vaccinul Pfizer în 9 martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE