Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi barbati din Dolj au murit la sectia de votare

Postat la: 24.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul a fost un barbat de 80 de ani din comuna Amarastii de Sus. Initial, el si-a pierdut constienta, in timp ce se afla in incinta sectiei de votare din localitate. Conform ISU Dolj, batranului i-au fost acordate ingrijiri medicale, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Barbatul a fost declarat mort. El nu apucase sa voteze. Procesul electoral a fost suspendat temporar la sectia din Amarastii de Sus, scrie Gazeta de Sud.

Cosmin Gradinaru, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, a declarat ca unui barbat de 81 de ani din Apele Vii i s-a facut rau langa sectia de votare din localitate. Si in acest caz au fost acordate ingrijiri medicale, insa nu s-a mai putut face nimic si a fost constatat decesul, conform Mediafax.

Mobilizarea este impresionanta in randul batranilor. Multi varstnici s-au prezentat la urne chiar daca abia se mai tin pe picioare sau chiar daca sunt in scaun cu rotile.

Este si cazul unui barbat de 85 de ani, din Darasti-Vlasca, Giurgiu, care se foloseste de doua bastoane pentru a se deplasa. Sau un alt barbat din Sibiu care a venit la sectia de votare in scaun cu rotile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE