Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doi bărbaţi au murit într-un accident cu o Tesla. Mașina ar fi fost pe pilot automat

Postat la: 19.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi bărbaţi au murit în statul american Texas în accidentul unei maşini Tesla. Poliţia spune că mașina era pe pilot automat, conform DPA. Unul dintre bărbaţi se afla pe locul din dreapta faţă, iar celălalt, pe bancheta din spate, în momentul în care maşina a ieşit de pe şosea, a intrat într-un copac şi apoi a luat foc.

Conform investigaţiilor preliminare, poliţia „este sigură în proporţie de 99,9%" că nu se afla nimeni la volan. Autorităţile încă investighează dacă programul de asistenţă pentru şofer al maşinii era pornit. Recomandările oficiale ale Tesla menţionează că funcţia de pilot automat de pe maşinile sale reduce sarcinile şoferului, dar ar trebui să fie folosită doar cu un şofer pe deplin atent, care este cu mâinile pe volan şi este pregătit să preia oricând controlul. Deşi aceste funcţii devin tot mai puternice, ele încă nu transformă maşina într-un vehicul autonom.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE