Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Documente declasificate ale FBI: Adolf Hitler a fugit în Argentina la bordul unui submarin

Postat la: 01.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conform informațiilor primite de către FBI, Adolf Hitler ar fi supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial și a fugit în Argentina la bordul unui submarin. Documentele declasificate și deținute de Agenția de investigații arată că Hitler ar fi supraviețuit. Ei au primit această informație la numai cinci luni de la presupusa sa moartea, pe 30 aprilie 1945.

Spionii americani au primit rapoarte care atestă faptul că liderul nazist ar fi fugit din Germania cu un submarin în ultimele zile ale războiului, în timp ce aliații au intrat în Berlin. Se spune că oficialii argentinieni l-au primit cu braţele deschise pe Hitler și că l-ar fi ascuns la poalele Anzilor. Fișierele FBI sunt datate la 21 septembrie 1945, la două săptămâni după sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial. În istoria oficială se spune că Hitler s-a sinucis la Führerbunker la vârsta de 56 de ani, 30 aprilie, cu exact 74 de ani în urmă

Dosarele FBI arată că ancheta asupra posibilităţii ca Hitler să fi supraviețuit a fost de interes pentru cei mai înalți oficiali ai Agenției și că aceste documente au devenit o prioritate. Aceste elemente au fost revizuite de către directorul în persoană, John Edgar Hoover. Multe scrisori schimbate între Hoover și subordonații lui arată că au transmis informațiile şi armatei după ce au primit această informație şocantă- Pachetul de date redactat arată că Hitler ar fi sosit în Argentina la două săptămâni și jumătate după căderea Berlinului. Două submarine s-ar fi aflat pe coasta Argentinei, înainte ca ocupanții săi să fie aduși la poalele Anzilor.

Liderul nazist ar fi venit în Argentina, cu aproximativ cincizeci de alți oameni, se pare că funcționari și membrii familiilor lor. Sursa secretă a numit șase oficiali argentinieni care au aranjat să găzduiască ăe liderul nazist Oficialii FBI care au depus raportul au concluzionat însă că există totuşi o "lipsă de informații directe pentru a susține această poveste în totalitate" și au ajuns la concluzia că există îndoieli cu privire la faptul că sursa le-a spus adevărul. Ei au declarat, de asemenea, în raport că "este imposibil să continue eforturile de al localiza pe Hitler cu puținele informații obținute până în prezent". Dosarul conține şi alte documente care dezvăluie faptul că Hitler era în viață, confirmate chiar de ambasadorul nazist Otto Abetz. Investigațiile asupra supraviețuirii lui Hitler după cel de-al Doilea Război Mondial au continuat în anii 1950, cu multă atenție acordată Americii de Sud.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE