Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DIICOT deschide o anchetă după ce Doina Pană a reclamat că fost otrăvită cu mercur

Postat la: 09.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit unor oficiali ai DIICOT, dosarul a fost deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Doina Pană. Fostul ministru al Apelor și Pădurilor a susținut miercuri, la Antena 3, că motivul pentru care și-a dat demisia din Guvern, în ianuarie 2018, a fost otrăvirea cu mercur. Doina Pană a demisionat pe 3 ianuarie 2018 din funcția de ministru, invocând la acea vreme motive de sănătate.

„Pe la sfârșitul lui noiembrie am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și, cu toate astea, mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiză toxicologică. Și, în 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele a reieșit intoxicație cu mercur în concentrație mare", a povestit Doina Pană, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Declarațiile fostului ministru au venit la o zi după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea a spus că nu exclude ca prezența sârmei din colonul său să se datoreze unei mâini criminale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE