Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DIICOT a băgat spaima în frații Tate - Cei doi au făcut modificări anti-percheziții la vila din Pipera

Postat la: 17.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vila din Pipera a fraților Andrew și Tristan Tate a devenit subiectul de controverse după ce cei doi au luat o decizie neobișnuită: au dotat locuința cu uși inteligente cu sisteme de închidere complexe.

Motivul acestei alegeri se pare că are legătură cu un incident mai vechi, în care procurorii DIICOT au efectuat o percheziție în locuința lor și au păstrat un rând de chei de la ușile vechi, generând un sentiment de nesiguranță pentru frați, potrivit publicației Gândul.

La sfârșitul anului trecut, DIICOT a descins în vila din Pipera a fraților Tate, precum și într-o locație apropiată, unde aceștia dețineau un studio de videochat. Frații au fost acuzați de trafic de persoane și de mai multe presupuse violuri. În timpul percheziției, autoritățile au confiscat acte, computere și autoturismele de lux parcate în curte, iar frații Tate au fost arestați preventiv, procurorii păstrând un set de chei.

Surse din cercul lor de cunoștințe au dezvăluit că aproape un an mai târziu, cei doi au decis să facă schimbări majore în vila lor. Ei au înlocuit atât ușa de intrare principală, cât și o altă ușă care conducea către o încăpere pe care o consideră crucială pentru securitatea lor.

Ușa principală, potrivit surselor, cântărește 500 de kilograme, în timp ce a doua ușă, situată într-o încăpere de importanță deosebită, este considerabil mai ușoară, având în jur de 200 de kilograme.

Ambele uși sunt echipate cu tehnologie avansată, încuiate automat în 21 de puncte, și pot fi descuiate cu chei clasice, prin amprentă digitală sau chiar prin intermediul telefonului mobil, folosind tehnologia Bluetooth.

Cu toate că frații Tate au transformat vila într-o fortăreață digitală, surse din cadrul Poliției au subliniat că nicio ușă, oricât de grea ar fi, nu poate rezista în fața instrumentelor specializate pe care le dețin autoritățile, mai notează publicația Gândul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE