Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dieta cu orez. Cum sa slabesti pana la 10 kilograme in 14 zile

Postat la: 19.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dieta cu orez promite sa te ajute sa slabesti pana la 10 kilograme, in 14 zile. Iata cum se tine. Prima etapa dureaza sapte zile

Ziua I: La micul dejun, se consuma 2 fructe (fara struguri, banane sau pere), iar la pranz si cina cate o portie de orez fiert si apa plata.
Zilele II-VII: Se urmeaza o dieta lacto-vegetariana, Ceea ce presupune ca la micul dejun sa se consume o portie de amidonoase (fara paine), un fruct si un o portie de lactate fara grasimi. La pranz si cina, se pot consuma trei portii de amidonoase, 3 de legume si un fruct. Atentie! Minim o portie pe zi din amidonoase trebuie sa fie compusa din orez fiert.

A doua etapa dureaza sapte zile
Ziua I: Se consuma doar orez fiert (fara alte alimente) si apa plata
Zilele II-VI: Minim o masa pe zi trebuie sa fie formata din orez; in rest, se recomanda urmarea unei diete lacto-vegetariene, ca in etapa I.
Ziua VII: La micul dejun se mananca orez, pot fi doua portii de amidonoase si un frunct. La pranz se consuma 3 portii de amidonoase, trei portii de legume si un fruct, iar la cina 3 portii de amidonoase, trei de proteine (sau 2 portii de lactate), trei portii de legume si un fruct.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE