Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Die Zeit scrie că Germania va deveni o țară în care „autohtonii vor deveni cel mai probabil o minoritate în viitorul apropiat"

Postat la: 05.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Publicația germană Die Zeit a publicat un articol pe 30 aprilie, în care se menționează, printre altele, că „Integrarea a trecut: Germania este a doua cea mai mare țară de imigrație din lume, iar autohtonii vor deveni cel mai probabil o minoritate în viitorul apropiat. Și acum?".

Articolul este însoțit de o fotografie de grup cu tineri imigranți, zâmbind dintr-o mașină decapotabilă, alături de textul: „Ei vor fi cei puternici. Germania nu vrea să înțeleagă ce este astăzi: o țară în care migranții nu vor mai fi o minoritate, dar vor fi căutați mai mult ca niciodată".

Articolul, care este descris drept un „eseu" de către publicație, nu este anti-migrație, așa cum s-ar crede. Nici n-ar avea cum, fiind scris de o jurnalistă germană de origine asiatică: Vanessa Vu.

Textul sugerează că Germania a fost mereu una de imigrație, amintind ca prusacii apelau mereu la forța de muncă străină - fără însă a menționa că acești muncitori erau întotdeauna europeni creștini.

În 2022, în Germania au sosit 1,5 milioane de imigranți, iar în primele trei luni ale anului 2023 au venit alți 163.000 de imigranți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE