Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluire de exceptie in emisiunea live a lui Andrei Partos cu Rares Totu: Liviu Dragnea batea bine la tobe!

Postat la: 07.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Partos, cunoscutul om de radio specialist in muzica, are o emisiune on-line pe Facebook. O emisiune cu catch in care se discuta liber iar spectatorii pot afla de la invitati multe lucruri pe care altfel nu ar avea de unde sa le documenteze.

Editia de joi, 7 martie 2019, l-a avut invitat pe Rares Totu, un chitarist exceptional. Stiam ca Rares detine informatii in premiera despre formatia de rock a lui Liviu Dragnea. Asa ca mi-am permis sa deranjez un dialog superb despre muzica, despre rock si blues, cu o intrebare "neortodoxa", dar nu puteam rata o dezvaluire in direct. Asa ca am intervenit pe messenger:

B.C. - N-as dori sa politizez deloc o emisiune excelenta - pentru care va felicit - cu un invitat pe care il admir foarte mult, unul din rarii chitaristi polivalenti. Dar Rares este si unul dintre putinii care au fost martori la prestatia formatiei de rock a lui Liviu Dragnea, cu care a "impartit" la un moment dat o sala de repetitii. As dori sa aflu de la un "martor-cheie", pana la urma, Dragnea era bun macar la tobe?

A.P. - Intr-adevar, nu politizam, dar e bine sa aflam...

R.T. - Cand am venit de la Cluj, de la filologie, am dorit sa cant in Bucuresti, cu o formatie. Am vizionat mai multe, am cautat si in mediul studentesc. Asa am ajuns la o formatie, Ego, la care canta un baiat, Melcul, alaturi de un altul, Liviu. I-am ascultat, nu erau cine stie ce formatie, dar Liviu Dragnea batea bine la tobe. Era ok. El era liderul trupei, se impunea acolo, el a dat si numele formatiei...

A.P. - Probabil de aici si atitudinea lui Dragnea, daca vine asa din zona rock, din zona scenei.

R.T. - Probabil. N-am ajuns sa cant pana la urma cu un om de amploarea lui Dragnea, am fost salvat de un amic cu care am infiintat o altra trupa de succes.

A.P. - Iata ca pana la urma s-a aflat, Liviu Dragnea batea bine la tobe...

Bogdan Comaroni

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE