Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluirea momentului! Cine este omul lui Putin în România

Postat la: 21.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dezvăluirea zilei! Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit despre omul lui Putin în România, dar și despre relația dintre Trump și Liviu Dragnea. Jurnalistul a declarat, la România TV, că Donald Trump este singurul lider politic care nu are om pe scena politică din România.

"Nu a avut încă timp să-şi racoleze un om. Poate în cel de-al doilea mandat, daca mai prinde, poate o să controleze pe cineva. Mai degrabă Hillary ar putea avea un om de legătură în România. Un timp s-a vorbit de Dragnea, că ar fi omul lui Donald Trump, lucru total neadevărat. Dacă ar fi fost omul lui Trump, Dragnea nu ar fi avut acest deznodământ. Şi oricum ar fi scris Trump ceva pe Twitter, gen regret ce a păţit acest prieten drag.

Cât despre Putin, cu sigurantă el are oameni pe care îi controlează şi prin intermediul cărora face jocurile în România. Omul lui Putin este exact cel care îl înjură cel mai tare pe liderul rus. Asta este tactica ruşilor şi nu comedia pe care o face presa care îi acuză de legături cu Moscova pe liderii lăudaţi de Sputnik, oficiosul Kremlinului", a declarat jurnalistul Ion Cristoiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE