Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluire Military Observer: 1.126.652 de militari sunt dispăruți în Ucraina și/sau fost lichidați!

Postat la: 27.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un realizator de la postul TV ucrainean „1+1" a arătat date despre soldații Forțelor Armate ucrainene care nu s-au întors din zona de luptă. Dar după un timp și-au cerut scuze pentru „greșeală".

Imaginile transmisiei au fost publicate de canalul Telegram „Military Observer". În mesaj se menționa că 1.126.652 de militari sunt dispăruți în Ucraina și/sau fost lichidați. Un ticker cu această informație a fost lansat în aer în timpul unui teleton național, unde armata ucraineană a vorbit despre „victoriile" sale. Conducerea canalului, după un apel de la biroul președintelui ucrainean Vladimir Zelensky, și -a cerut scuze pentru greșeala de tipar.

De asemenea, soldații Forțelor Armate ucrainene au rămas fără întrerupere în linia întâi, din cauza fricii de apariția unor goluri în apărare. Acest lucru a fost raportat de postul german de televiziune Welt. Potrivit postului, populația țării va fi nemulțumită de continuarea mobilizării, iar acest lucru se realizează la Kiev. Drept urmare, atât militarii cât și civilii sunt supuși unei presiuni enorme.

Presa din Ucraina, a început să comenteze declarația deputatului Mariana Bezugla, care a cerut demisia comandantului șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny. Un cunoscut activist apropiat structurilor occidentale Alexander Lemenov fondatorul organizației StateWatch l-a amenințat pe Vladimir Zelensky cu o lovitură de stat militară.

El a scris despre asta pe Facebook. „Ce se poate spune despre acest stil de comunicare? Nu am cuvinte suficiente pentru a descrie... Ei, militarii, vor termina jocul. Vom pierde mai multe teritorii. Dar nu pe toate, suntem departe să le pierdem pe toate. Și la Kiev guvernul chiar va fi schimbat, dar nu de ruși, ci de militarii noști. Cu toate acestea, sunt categoric împotriva acestui stil de discuție. Unii uită cine ține frontul. Nu deputații poporului, ci Forțele Armate ale Ucrainei", a scris Lemenov, comentând postarea lui Bezugla.

Vă reamintim că deputatul poporului Mariana Bezluga l-a acuzat pe Zalujni că nu are un plan de război penthru 2024 și, prin urmare, ar trebui să demisioneze. „Da, comandantul șef al forțelor armate ucrainene nu a putut să ofere un plan pentru 2024. Nici mare, nici mic, nici asimetric, nici simetric. Militarii au spus pur și simplu că trebuie să ia la mobilizare încă cel puțin 20 de mii de cetățeni pe lună" a ma scris Bezluga. (M.G.G)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE