ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Detalii îngrozitoare în cazul tinerei de 15 ani din Călărași găsită moartă în casă. Drama ar fi plecat de la o provocare pe TikTok

Postat la: 15.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O descoperire macabră a șocat locuitorii comunei Dor Mărunt din județul Călărași. O adolescentă de 15 ani, nepoata primarului localității, a fost găsită moartă în locuința sa în condiții suspecte.

Din primele informații se pare că adolescenta ar fi ajuns acasă de la școală luni, în jurul orei 14:00. La momentul decesului, ea se afla singură în apartament. Câteva ore mai târziu, două prietene ale sale, împreună cu tatăl uneia dintre ele, au descoperit-o fără suflare, cu capul sub patul din dormitor.

Cercetările preliminare indică faptul că pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență. De asemenea, anchetatorii au aflat că fata a purtat discuții cu prietenii despre o posibilă sinucidere, însă sunt luate și alte apecte periculoase din mediul online care ar fi condus la moartea tinerei. Una dintre posibilele ipoteze în cazul morții tinerei conduce către o anume provocare pe platforma TikTok.

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, se pare că adolescenta s-ar fi folosit de un picior al patului pentru a-și bloca căile respiratorii și ar fi utilizat un căluș din material textil. Aceasta ar fi acționat după ce ar fi acceptat o provocare de pe platforma TikTok, însă rămâne de văzut dacă ancheta va confirma sau infirma aceste informații.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE