Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Descoperire șocantă a medicilor italieni care au încălcat interdicția autopsiei decedaților de COVID

Postat la: 21.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicii Italieni au fàcut autopsii, desi li s-a interzis si au gàsit remediul pentru cei infectati cu COVID: Nu este un virus, ci o BACTERIE, ca cea care dà malaria, de aceea Plaquenilul (Hidroxiclorochina) era eficace. Aceastà bacterie infecteazà sângele si provoacà TROMBOZE (cheaguri de sânge), împedicând sângele sà se oxigeneze si deci sà ajungà la inimà si la plàmâni, sà circule si oamenii mor asfixiati. Intubarea si respiratoarele, cum s-a mai spus nu ajutà, ci omoarà oamenii.

Tratamentul adecvat este deci cu : ANTIBIOTICE , ANTIINFLAMATOARE si ANTICOAGULANTE , cum fusese recomandat de la început de unii medici . Banala ASPIRINA , poate ajuta , dacà e luatà la început . Ce trebuie fàcut : 100 mg ASPIRINA si APRONAX- un antiinflamator non-steroidian- care luptà împotriva inflamatiei, febrei si pt a fluidifica sângele , sau chiar banalul PARACETAMOL .

Ministrul italian al sànàtàtii a modificat protocolul OMS si a tratat astfel bolnavii pozitivi, iar14 000 persoane au fost deja trimise acasà dupà o zi de tratament .

Autopsiile din Italia arată că protocoalele OMS ar fi fost fatale pentru bolnavii de coronavirus

Medici italieni nu respectă ordinul de a nu face autopsii și consideră că protocolul OMS a înrăutățit grav starea bolnavilor de coronavirus.

Medicii italieni care au sfidat ordinul de a nu face autopsii au descoperit că protocolul OMS, pe baza recomandărilor Chinei, a înrăutățit grav starea bolnavilor. Mii de morți la nivel mondial ar fi putut fi prevenite.

Medicii au descoperit că exosomii au produs, NU pneumonie, ci mici cheaguri în sânge, care au dus la obstrucția capilarelor pulmonare, ceea ce face dificilă oxigenarea. Un tratament anticoagulant simplu a permis externarea a 20.000 de persoane în 48 de ore.

Deasemenea, medicii italieni asigură că aparatele respiratorii mecanice pe care OMS le solicită să le folosească nu sunt doar ineficiente, ci și contraproductive, grăbind procesul degenerativ al pacientului.

Italia a retras deja protocoalele OMS și le-a înlocuit cu alte protocoale proprii care au fost partajate și salvează mii de pacienți din întreaga lume.

Traducere parțială a articolului original:

Titlu: Ordinul Ministerului Sănătății din Italia: „Autopsiile nu trebuie efectuate".

Direcția Generală de Prevenire și Sănătate a publicat că, totuși, pe baza lipsei autopsiilor, au fost făcute diagnostice și terapii incorecte.

În Italia, punctul de cotitură în lupta împotriva coronavirusului a venit atunci când un medic s-a deranjat să efectueze o autopsie pe cadavrele pacienților care au murit în timpul pandemiei.

Datorită acestor autopsii, a fost posibil să se descopere că primul efect al Covid 19 este diseminarea coagulării intravasculare. Adică formarea de cheaguri de sânge și tromboză. Abia mai târziu, în cazurile rezistente la tratamentul cu antitrombosis, a ajuns o pneumonie interstițială dublă.

Am înțeles că tratamentele care au fost urmate în spitale, bazate pe ventilație mecanică în terapie intensivă, erau contraindicate".

Conform acestei descoperiri revelatoare făcută după efectuarea unor autopsii, complicațiile pacientului au fost cauzate într-o oarecare măsură de diagnosticarea greșită și, în consecință, de terapia inadecvată.

Din fericire astăzi, datorită momentului de transformare în cunoștințe medicale, resuscitarea și ventilația nu mai sunt folosite pentru a agrava tabloul clinic.

Iar aceste terapii simple și în sfârșit adecvate, dacă sunt efectuate imediat, permit acum evitarea coagulării și a trombozei. Epidemia este gestionabilă și sub control, în timp ce terapia intensivă este decongestionată.

Dar autoritățile noastre de sănătate au urmat calea Chinei, unde au fost făcute foarte puține autopsii. Iar bugetul pentru sănătate a fost devastator. Dar de ce nu au fost efectuate autopsiile în Italia de la început?

De ce au fost trimise cadavrele imediat la incinerare, privându-i pe experți de elemente cognitive fundamentale?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE