Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Deputatul Ion Cupă câștigă pe toata linia: repus in functia de presedinte ALDE Dolj si vicepresedinte national al partidului

Postat la: 21.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Curtea de Etică și Arbitraj a ALDE a soluționat azi contestația pe care deputatul Ion Cupă a formulat-o la Hotârărea adoptată de Biroul Executiv al ALDE privind radierea sa din registrul membrilor de partid.

Ca urmare, s-a dispus anularea măsurii radierii și repunerea deputatului de Dolj atît în funcția de Președinte al ALDE Dolj cât și în cea de Vicepreședinte național al partidului. Cu toate drepturile și obligațiile prevăzute de Statutul partidului.

"Echipa ALDE Dolj intră unită într-o nouă etapă politică. Mulțumiri președintelui interimar Ică Calotă pentru modul în care a reusit, în această perioadă de tensiuni si presiuni, cu echilibru și răbdare să țină membrii ALDE Dolj împreună, evitând dezintegrarea organizației. Domnul Calotă va rămâne pe mai departe prietenul organizației doljene a ALDE.", se arata in comunicatul remis redactiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE