Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decizie în cazul șefei ÎCCJ - Judecătorii CSM repun cauza pe rol/ Cristina Tarcea acuză că sesizarea nu a fost repartizată aleatoriu

Postat la: 16.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secția pentru Judecători a CSM a decis, marți, repunerea pe rol a cauzei in care este judecată disciplinar Cristina Tarcea, președintele instanței supreme.

"Constată că excepția nulității acțiunii desciplinare motivată de încălcarea principiului repartizării aleatorii a sesizării are prioritate în raport de celelalte excepții invocate de pârâtă. Cu unanimitate, repune cauza pe rol în vederea suplimentării probatoriului pentru soluționarea excepției nulității acțiunii disciplinare motivată de încălcarea principiului repartizării aleatorii a sesizării", se arata in decizia CCR.

Judecătorii au stabilit termen pentru 29 mai. Inspectorii judiciari au reţinut că preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a refuzat nejustificat să îndeplinească îndatoririle de serviciu cu privire la constituirea completurilor de 5 şi de 2 judecători prevăzute la art. 31 alin. (1) lit. b) şi art. 32 din Legea nr. 304/2004, modificată şi completată prin Legea nr. 207/2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE