ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




De unde și cum a apărut mitul suprapopulării? A fost imediat preluat de Oculta Globală in scopul depopularii Planetei VIDEO

Postat la: 15.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alarmiștii care cred în mitul suprapopulării cred că populația în creștere a lumii va lipsi Pământul de resursele sale utilizabile și va depăși inovația și ratele de producție.

Acest lucru, cred ei, va provoca scăderea nivelului de trai, mai multă sărăcie, mai multă foamete, foamete și înfometare, penurie de apă, ciumă, războaie și conflicte pentru resurse tot mai puține, eviscerarea habitatelor sălbatice și catastrofe ecologice (de exemplu, schimbările climatice globale). Este un mit. Așadar, de unde a apărut mitul suprapopulării?

În episodul pilot al seriei POP 101, Population Research Institute („PRI") face o scurtă istorie a originii mitului suprapopulării din zilele noastre. PRI este o organizație de cercetare non-profit ale cărei valori fundamentale susțin că oamenii sunt cea mai mare resursă a lumii. Obiectivele sale sunt de a educa cu privire la această premisă, de a demasca mitul suprapopulării și de a demasca încălcările drepturilor omului comise în cadrul programelor de control al populației. Rețeaua sa globală în creștere de grupuri pro-viață se întinde în peste 80 de țări.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE