Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DATE OFICIALE: 181 de morți în SUA si 75 in Europa în urma vaccinurilor după doar două săptămâni de imunizare anti COVID

Postat la: 25.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După cele 75 de morți oficiale declarate în Europa în urma vaccinurilor Pfizer/BioNTech și Moderna, raportate de ActiveNews sâmbătă, o bază de date federală a SUA semnalează 181 decese rezultate după injectarea cu vaccinurile anti-Covid.

 Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) este o bază de date finanțată de guvernul SUA care urmărește reacțiile adverse și decesele cauzate de vaccinuri. În prezent, datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm care au fost raportate voluntar se întind pe o perioadă de două săptămâni, de la sfârșitul lunii decembrie până la 13 ianuarie 2021.

Liniile directoare pentru utilizarea de urgență a vaccinului experimental cu ARNm Pfizer în Marea Britanie au avertizat femeile însărcinate și femeile care intenționează să rămână însărcinate să nu se imunizeze. Dar liniile directoare ale FDA emise în SUA pentru vaccinul anti covid de la Pfizer nu includeau astfel de avertismente, informează HealthImpactNews.

Atunci când citiți notele însoțitoare ale acestor cazuri raportate către VAERS, reiese clar că mulți profesioniști din domeniul sănătății sunt reticenți în raportarea acestor cazuri, probabil - ca și la noi - temându-se de repercusiuni, apreciază sursele citate, oferind și câteva exemple:

(VAERS ID # 913733) Bunica mea a murit la câteva ore după ce a primit prima doză a vaccinului Covid Moderna. Nu mă așteptam ca evenimentele să fie legate iar spitalul curant nu a recunoscut acest lucru și am vrut să fiu sigur că a fost făcut un raport.

(VAERS ID # 914621) Rezident în unitatea noastră de îngrijire pe termen lung, care a primit prima doză de vaccin Moderna COVID-19 pe 22.12.2020; s-a documentat doar efectul secundar o oboseală ușoară după primire. Ea a decedat pe 27.12.2020 din cauze naturale conform raportului. A fost anterior de mai multe ori în îngrijirea hospice-ului, locuia în azilul de bătrâni de peste 9 ani, la vârstnici cu demență. Datorită apropierii de data vaccinării, am simțit că ar trebui să raportăm decesul, chiar dacă nu se crede că este înrudit

(VAERS ID # 914895) Injecție administrată în data de 28.12.20 - fără evenimente adverse și fără probleme ieri; Deces astăzi, 30.12.20, aprox. 2:00 azi (necunoscut dacă este legat - Administratorul l-a marcat ca fiind din cauze naturale)

Site-ul american citat mai notează că este foarte greu de apreciat oficial numărul real de victime ale vaccinurile și pentru faptul că Certificatele de deces nu au o asemenea rubrică, cel mai lejer fiind de bifat, mai ales în cazul vârstinicilor, „cauze naturale".

Un raport din 2011 al Harvard Pilgrim Health Care, Inc. pentru Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA (HHS) menționa că mai puțin de un procent din toate reacțiile adverse ale vaccinurilor sunt raportate guvernului, informează și site-ul VaccineImpact.com

Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu prezintă reacții adverse la vaccinuri, mai puțin de 0,3% din toate reacțiile adverse și 1-13% dintre evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration (FDA). După cum am mai spus, odată cu apariția vaccinurile au reapărut și cauzele naturale ale deceselor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE