Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Danut Ioan Fleaca, fante de Obor, s-a incurcat in blanuri pentru dame!

Postat la: 21.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul sef al DGASPC sector 1, Danuț Fleacă, om cu vechi ștate vreo 20 la număr, numai în funcții de conducere la Primăria Sectorului 1, iubește banul dar și sexul frumos. Despre banii pe care i-a iubit și pe care îi are într-un număr viitor. Astăzi vom vorbi despre adevăratul Don Juan de sectorul 1.

Domul director general Fleacă, avea o subordonată, sa-i zicem A.J., pe care a pus-o după ce și-a dat seama cât de talentă este directorul Centrului de sănătate Caraiman. Distinsa subordonată iubitoare de hăini de piele și-a dorit foarte mult o astfel de haină de 24 pe carate pe care domul Danuț a găsit de cuviință să i-o cumpere tocmai din vestitul Grand Bazar din celebrul oraș aflat pe cele două continente: Instanbul.

Și cum domul Fleacă era într-o vizită de lucru în vestita capitală de odinioară a ex-imperiului bizantin, având evident și o diurnă babană, s-a gândit sa-i cumpere o astfel de haină și soției sale, o distinsă patroană de farmacie. Numai că ghinion, vorba președintelui cele două haine pe care le-a luat semănau ca două picături de apă.

Și mai mare ghininion, când a ajuns în București cele două doamne, care au primit fiecare cadou câte o haină de piele s-au întâlnit întâmplator amândouă purtând cadoul primit. Evident soția s-a prins iar show-ul care a urmat a ajuns la urechile tuturor angajaților de la DGASPC sector 1.

Și pentru că omul iubește sexul frumos și evident își iubește și soția și-a angajat în cei aproape 20 de ani de patriarhat o grămadă de rubedenii una mai compentență ca cealaltă. Între acestea, acoperindu-și spatele, Fleacă și-a angajat nepotul șef al Sindicatului Lucrătorilor din DGASPC sector 1.

Dar despre acesta și alte neamuri într-un episod viitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE