Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Puric despre Demnitate la Festivalul Românilor de Pretutindeni. Ce alte personalitati vor mai fi prezente

Postat la: 26.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Festivalul național al Românilor de Pretutindeni, începe joi, 27 iulie și continuă vineri, 28 iulie, începând cu orele 19, iar duminică, 30 iulie, de la ora 17, are loc festivalul și parada porturilor populare românești de dincolo de granițe, în curtea Bisericii ortodoxe Grădiște I, parohia preotului Mihai Blaj.

Iubitorii de muzică folk pot vibra, joi, pe sunetul muzicii cântate de Nicoleta Brola, Daniel Julean și Mircea Vintilă, iar vineri ne dăm întâlnire cu Maria Gheorghiu și Radu Grațianu. Apoi o întâlnire de suflet cu Dan Puric. Care va face o mărturisire pe tema ,,Demnitatea de a fi român". Duminică, Petrică Pașca și Orchestra Rapsozii Zărandului. Apoi, Nicolae Furdui Iancu, care va oferii un regal folcloric. De asemenea, sunt invitate ansambluri folclorice din Vidin, Timoc, Cernăuți și Chișinău, care vor expune publicului, jocuri și obiceiuri specifice zonelor etnofolclorice de unde vin.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE