Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Capatos a dezvăluit ce droguri a consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că Răzvan Ciobanu avea substanțe ilegale în sânge în momentul producerii accidentului fatal care i-a luat viața. Abia în trei săptămâni se va putea stabili însă, cu exactitate, dacă aceste informații sunt veridice, având în vedere că testele preliminare se pot înșela uneori.

Conform testelor medicale, se pare că îndrăgitului creator de modă i s-au găsit câteva substanțe ilegale în sânge. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show", moderatorul show-ului, Dan Capatos, a dezvăluit și denumirea drogurilor pe care, conform testelor, le-ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de a pleca din Mamaia.

„I s-au găsit urme de cocaină și metamfetamine. Avea 5 substanțe la testul rapid. Ele vin, oficial, peste 3 săptămâni", a dezvăluit Capatos, la Antena 1.
Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a Doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodar, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj - designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE