Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cutremur violent, în noaptea de duminică spre luni! Seismul a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter

Postat la: 24.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cutremur violent a avut loc în noaptea de duminică spre luni, potrivit datelor INFP. Seismul a avut loc în Turcia la ora 04:43:34 (ora locală a României) și a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter.

În Turcia, în noaptea de duminică spre luni s-a produs un cutremur extrem de puternic ce a avut o magnitudine de 5,3 grade pe scara Richter. Potrivit informațiilor oferite de INFP, cutremurul a avut loc la o adâncime de numai 15 kilometri și a fost localizat în vestul țării.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km NE de Manisa, 79km S de Balikesir, 88km NE de Izmir, 91km NE de Karabaglar, 121km N de Aydin, 133km V de Usak, 159km NV de Merkezefendi, 164km NV de Denizli, 171km SV de Bursa, 187km V de Kutahya. Din fericire, nu există informații legate de posibile victime în urma producerii cutremurului. Cele mai puternic cutremur înregistrate în acest an, cu magnitudinea de 5,2 pe scara Richter, s-au produs în 30 ianuarie, în zona seismică Vrancea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE