Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cunoscut lupătător MMA și fost concurent la Survivor, reţinut după ce a răpit şi bătut timp de o oră un bărbat

Postat la: 23.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alin Chirilă, campion mondial de MMA, fost concurent la show-ul TV Survivor România, a fost reţinut de poliţişti după ce a răpit din casă un bărbat din Galaţi, pe care l-a bătut în propria maşină timp de oră. Sportivul voia să facă rost de adresa unui individ cu care fratele său se afla în conflict.

"În cursul zilei de astăzi, au fost retinuti doi frați, cu vârstele de 35, respectiv 24 de ani, din comuna Cavadinești, județul Galați. Este acuzat de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe. In noaptea de 16/17.12.2023, cei doi frați ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului unui alt bărbat, iar cand acesta ar fi ieșit din casă, cei doi l-ar fi agresat fizic, după care l-au luat cu ei și l-au introdus în autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă, împotriva voinței celui agresat", potrivit unor surse judiciare.

După ce l-a bătut bine, Alin Chirilă l-a pus pe om să se spele la o fântână ca să nu-i murdărească maşina. Victima a fost ameninţată că dacă sună la poliţie, va fi abandonat dezbrăcat într-o pădure. Incidentul a avut loc pe 16 decembrie. Luptătorul MMA a fost adus cu duba de la Timişoara, unde locuieşte cu familia sa, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE