Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum se minte poporul cu internetul pentru a demonstra că „se încălzește planeta". Cazul BBC!

Postat la: 21.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Reputatul site BBC a publicat, în data de 19 iunie articolul „Europa se sufocă în căldura intensă de Iunie". În realitate, citind textul articolului, vedem că „Europa" la care se referă autorii este reprezentată de „părți ale Europei de Vest". Citind știrea, în detaliu, aflăm că este vorba doar de Spania și Franța.

Deci, nici vorba de „Europa". Mai mult, autorii nu precizează care sunt temperaturile care „sufocă" luna iunie. În text se menționează doar că oficialii francezi previzionează că sâmbăta viitoare s-ar putea înregistra 42 de grade Celsius, „în anumite zone". Ca să fie și mai clar, pozele din interiorul articolului sunt însoțite de texte care anunță că în Germania se va ajunge la temperaturi de 34-35 de grade Celsius. Acestea sunt temperaturi ridicate, dar în niciun caz ieșite din comun spre finalul lunii iunie, în Europa. În Italia, sunt menționate temperaturi de 37 de grade. Articolul pare să fie din seria care promovează, cu orice preț, ideea că „planeta se încălzește". De altfel, el este trecut la capitolul „climate change" (schimbări climatice) pe siteul BBC.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE