Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum plănuiește Fox News să îi închidă gura lui Tucker Carlson

Postat la: 12.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fox News Channel i-a trimis o scrisoare fostului său prezentator Tucker Carlson în care îi cere să înceteze încălcarea termenilor contractului, potrivit portalului Axios.

Fox News l-a scos din difuzare pe cel mai bine cotat jurnalist în aprilie din motive neclare, dar îl menține în personal până în 2025. Anterior, portalul a raportat că canalul l-a notificat pe Carlson cu privire la o încălcare a contractului din cauza lansării propriei emisiuni pe rețeaua de socializare Twitter.

„Fox News i-a trimis o scrisoare lui Tucker Carlson prin care îi cere să înceteze și să renunțe la activitățile ilegale în viitor", citează Axios.

Potrivit portalului, Fox susține că, din cauza termenilor contractului cu fostul prezentator, conținutul acestuia rămâne exclusiv canalului până la 31 decembrie 2024.

Carlson, la rândul său, se referă la primul amendament al constituției SUA, care îi garantează libertatea de exprimare, și indică faptul că Fox a încălcat contractul.

Potrivit surselor Axios, el plănuiește extinderea emisiunii sale de pe Twitter.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE