Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum și-a ucis victimele ”Criminalul cu ciocan” și motivația dată în fața anchetatorilor din Argeș

Postat la: 10.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noi amănunte uluitoare ies la iveală în cazul bărbatului din Argeș care și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoata de doar 5 ani.

Viorel Stan, de 52 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, adunase o frustrare de-a lungul ultimilor ani: "Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora. Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică", au declarat surse din anchetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE