Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum au prostit-o vrăjioarele din Dămăroaia pe o ucraineancă să le dea 20.000 de euro

Postat la: 14.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patru femei suspectate de vrăjtorie au prostit o clientă de origine ucraineană să le dea suma de 20.000 de euro! Femeia a luat contact cu vrăjitoarele online și a ajuns să meargă personal să cedeze banii despre care magicienele i-au spus că sunt "posedați"!

Persoana vătămată - cetățean ucrainean stabilit în Italia, a văzut o postare a vrajitoarei pe internet. A luat legătura cu ea și i-a zis să ii trimită data nașterii. De acolo au început conversațiile. Au corespondat online. În acest timp au avut vreo șapte tranzacții de aproximativ 5.000 de euro. Ulterior, vrăjitoarea i-a spus femeii că dacă are o sumă mai mare de bani sau aur să vină ea în Italia sa le descânte. Au mers toți 4 - vrăjitoarea, sotul, soacra și socrul. Femeia avea 16.000 euro și aur și a zis ca sunt posedate. Au zis ca trebuie să ia banii și aurul sa le aducă în țară pentru că e nevoie de o incântație mai puternica la care sa participe și alte vrăjitoare. Ulterior, femeia a constatat că banii nu îi mai sunt dați înapoi, așa că a apelat la Poliție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE