Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum ajung copiii să creadă că abuzurile sexuale sunt normale: "Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea"

Postat la: 05.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Calvarul a început pe când copila avea șapte ani. Și a continuat până la 13. În această perioadă a fost violată de tată. Apoi a ajuns pe mâna unei femei bune la suflet, ce o iubea și își spunea "Babușka". Care s-a dovedit a fi proxenetă.

Vreme de 6 ani, casa părintească a fost, pentru Raluca* o casă a ororilor neconștientizate și, prin aceasta, și mai greu de vindecat. Numele Raluca îl vom folosi pentru a-i proteja adevărata identitate. "Toți copiii fac asta. Asta e dragostea pe care un tată i-o oferă fetiței lui, iar eu nu știu să răspund la ea. Nu știu să-mi iubesc tatăl așa cum o face el...", avea să spună Raluca, peste ani, în discuțiile cu psihologul Iana Matei, fondatorul lui ONG care ajută fetele traficate.

Fetița crescută în abuzuri, parte a unei lumi complet deformate, credea că aceea e normalitatea. A scăpat de tatăl violator, dar "Babușka" a aruncat-o în infern Când a evadat din propria familie, fata avea 13 ani. Prima persoană pe care întâlnit-o pe uliță când a lăsat în urmă casa ororilor i s-a părut a fi cel mai blând om de pe pământ. Cu gesturi calde i-a șters lacrimile de pe obraz, cu vorbe bune a atras-o acasă la ea, i-a dat să mănânce, a îmbrăcat-o. Nimeni nu se mai purtase așa cu ea. Raluca habar nu avea că femeia cu chip blând este "Babușka", mama unor proxeneți aflați mereu în căutare de fete pe care să le exploateze.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE