Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a scăpat interlopul care a intrat cu Mercedesul într-un cărucior în care se afla un bebeluș de patru ani de închisoare!

Postat la: 04.10.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Florin Bloju, interlopul care a intrat cu mașina într-un cărucior în care se afla un bebeluș de doar șase luni, a fost condamnat la un an, trei luni și zece zile închisoare, în regim de detenție, şi 4500 lei amendă penală. Sentința a fost dată de Curtea de Apel București și este definitivă.

Anterior, Bloju primise o pedeapsă mult mai aspră. Tribunalul București l-a găsit vinovat pentru tentativă de omor și l-a condamnat la cinci ani și două luni de închisoare în regim de detenție. În plus, prima instanță a decis și confiscarea mașinii, un Mercedes, considerată ca fiind arma cu care a fost săvârșită fapta.

În apel însă, situația a luat o cu totul altă turnură. Instanța Curții de Apel București a schimbat încadrarea faptelor, astfel că Bloju a fost găsit vinovat în final pentru lovire și alte violențe. Judecătorii de la această instanță au considerat că șoferul nu a avut intenția de a ucide bebelușul din căruciorul pe care l-a lovit cu mașina, scopul fiind acela de a-l speria pe tată cu care avusese un conflict.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE