Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a ajuns o copilă de 10 ani jucăria sexuală a unor bătrâni perverşi. Cel mai în vârstă are 87 de ani

Postat la: 03.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci indivizi au ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, pe data de 1 decembrie 2020, ei fiind privaţi de libertate în urma cercetărilor efectuate de procurori şi de poliţişti într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

Ceea ce deosebeşte această speţă de altele similare este vârsta foarte mică a victimei, o fetiţă de doar 10 ani, dar şi vârstele venerabile ale celor cinci acuzaţi: 61, 66, 75, 81 şi 87 de ani. Şocantul caz s-a petrecut într-un sat dintr-o comună de lângă oraşul Piatra Neamţ. De menţionat este faptul că ultimii patru dintre violatori au fost reţinuţi după ce, în urmă cu trei săptămâni, a fost arestat preventiv alt individ, din aceeaşi localitate, tot pentru viol, victimă fiind aceeaşi fetiţă de 10 ani.

Pe 10 noiembrie 2020, a ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Piatra Neamţ şi era privat de libertate Ion Ciudin, de 61 de ani. Cercetările efectuate în cauză au stabilit că el nu a fost singurul care a abuzat copila, astfel că pe 1 decembrie 2020, au fost arestaţi preventiv ceilalţi patru.

Este vorba de Ion Balmuş, liderul de vârstă, urmat, în ordine descrescătoare de Grigore Ţăpuc, Petru Trăscăoanu şi Ion Măriuţa. Decizia instanţei de fond nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Neamţ. De calea de atac a uzat primul dintre arestaţi, Ciudin, dar a fost păstrat după gratii. Nu a avut linişte în detenţie, a cerut iar înlocuirea măsurii privative de libertate cu o alta mai blândă, arestul la domiciliu, dar tot nu i-a fost admisă.

Cât îl priveşte pe Ciudin, conform actelor de urmărire penală, faptele au avut loc în anii 2019 şi 2020. Profitând de vulnerabilitatea părţii vătămate, de naivitatea specifică vârstei, dar şi de starea materială precare a familiei din care făcea parte, individul a ademenit copila cu sume modice de bani şi ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale orale.

Despre comportamentul deviant al sexagenarului s-a aflat prin sat, fetiţa ar fi fost consiliată psihologic după implicarea primăriei din localitate şi ancheta desfăşurată de Direcţia de Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Neamţ, iar la un moment dat copila a detaliat ceea ce s-a petrecut, autorul fiind arestat.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Ion, aflat în stare de reţinere (...), cercetat în dosarul penal nr. 368/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de viol în formă continuată (...), pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 10.11.2020 şi până la data 09.12.2020, inclusiv", conform Judecătoriei Piatra Neamţ.

Primul inculpatul din acest dosar este căsătorit, are doi copii majori, care lucrează în străinătate, în Italia. Despre Ciudin se spune că şi-a pierdut calitatea de cântăreţ bisericesc la aşezământul din localitatea de domiciliu în urma unei aventuri amoroase. A fost dat afară după ce s-a aflat că ar fi avut relaţii cu o femeie, consătenii nefiind de acord ca el, persoană însurată, să slujească alături de preot, la sărbători. După acest episod a ajuns la un schit din zonă, unde a prestat tot ca dascăl.

Cât despre minora violată ea este singurul copil al familiei, una cu resurse materiale limitate, dar în care soţii nu se prea înţeleg, scandaluri izbucnind pe fondul consumului de alcool. Ancheta în acest dosar avea să stabilească că şi alte persoane au abuzat sexual copila de doar 10 ani, ceilaţi patru făptaşi procedând întocmai ca primul arestat la comiterea infracţiunilor.

Articolul 218 din Noul Cod Penal prevede că raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. Numai că, în cazul în care victima este minoră, sancţiunea este între 5 şi 12 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE