ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




CTP după ce 6 chirurgi și o asistentă de la Oncologie au luat mită de la bolnavi: "Să ne mai spună încă o dată cine distruge prestigiul meseriei de medic"

Postat la: 30.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce 6 chirurgi și o asistentă de la Spitalul Municipal Timișoara au fost acuzați că au luat mită de la bolnavii de cancer, publicistul Cristian Tudor Popescu a făcut o legătură cu cele întâmplate la secția ATI din Spitalul Sfântul Pantelimon din București. CTP ridiculizează premisa că procurorii nu ar avea dreptul să ancheteze reducerea dozelor de noradrenalină.

„Nu mai puțin de 6 chirurgi oncologi și o asistentă de la Spitalul Municipal Timișoara au fost ridicați de procurori pentru luare de mită de la bolnavi. Fostul șef al secției de oncologie a aceluiași Spital Municipal a fost condamnat în iunie tot pentru luat bani de la pacienți cu cancer", a scris CTP pe o rețea de socializare.

„În cazul 'Doamnelor cu coasa' de la Spitalul Sf. Pantelimon din București, Colegiul Medicilor și Asociația medicilor ATI au comunicat că presa este cea care distruge prestigiul meseriei de medic, nu cele două doctorițe ATI și șefa de secție. Care nici n-ar trebui să fie cercetate de procurori, căci aceștia nu se pricep la ATI. Acum, aștept alt comunicat din partea sus-ziselor organe profesionale medicale, care să ne mai spună încă o dată cine distruge prestigiul meseriei de medic. Și că procurorii n-ar trebui să ancheteze șpăgile de la Oncologie decât dacă sunt bolnavi de cancer", a mai scris publicistul.

Nu este prima oară când CTP atacă declarațiile medicilor care neagă capacitatea procurorilor de a ancheta corect situația din secția ATI de la Spitalul Pantelimon. El le-a comparat pe cele două doctorițe anchetate cu medicii din Germania nazistă. La Timișoara, șase medici chirurgi şi o asistentă au fost plasaţi sub control judiciar în dosarul de luare de mită în formă continuată. În afară de bani, ei ar mai primit și borcane cu miere de albine sau bulion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE