Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criminalul din Caracal avea o viata dubla: Cine era Gheorghe Dinca pe Facebook

Postat la: 09.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gheorghe Dinca a dus o viata dubla. Intr-una era sot si tata, in cealalta vana adolescente, manat de porniri violente si obsesii sexuale. Sotia si fiica s-au declarat socate cand au aflat ca Dinca a recunoscut ca a ucis. Pana si pe anchetatori continua sa-i surprinda in fiecare zi. Insusi ministrul de Interne a declarat ca stie sa-i joace pe investigatori. Pe contul de Facebook, Gheroghe Dinca nu avea nicio conexiune din viata reala, prieteni sau rude.

Pana sa ingrozeasca Romania, Gheorghe Dinca a fost sot si tata. Si-a intretinut familia lucrand pe rand ca geamgiu, mecanic auto si muncitor in constructii. Dupa un accident pe un santier din Italia, s-a intors la Caracal. Nimeni nu stie cand barbatul a devenit un pradator periculos. Avea chiar si un cont de Facebook, pe numele George Dinca. Isi crease profilul in urma cu cativa ani, cu ajutorul unui vecin adolescent. O metoda virtuala de a-si vana victimele.

Dinca si-a antrenat puterea pumnului cand practica box si a folosit-o pentru a-si imobiliza victimele. Sotia si fiica s-au declarat socate de violenta lui. Gheorghe Dinca a avut o atitudine sfidatoare si in timpul cercetarilor. Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, declara ca cei mai buni ofiteri criminalisti din Romania fac eforturi fantastice pentru a smulge informatii de la Gheorghe Dinca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE