Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crima pasionala in Arges dupa ce un barbat si-a prins nevasta cu amantul in pat

Postat la: 28.05.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omorul s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri,28 mai, in comuna argeseana Cetateni. Potrivit presei locale, scandalul finalizat tragic, a izbucnit dupa ce barbatul s-a intors acasa neanuntat si si-a gasit sotia cu amantul in pat.

Dupa minute bune de discutii aprinse si lovituri, barbatul prins in casa femeii maritate a incercat sa fuga, iar sotul furios a inceput sa il urmareasca. Amantul, de 40 de ani, a fost prins in scurt timp in gradina casei, unde cearta dintre cei doi a continuat minute bune. Vineri dimineata, localnicii au descoperit cadavrul barbatul plin de lovituri si au anuntat politia. Victima este din judetul Dambovita, localitatea Malul cu Flori, vecina cu comuna Cetateni. Politistii ajunsi la fata locului au constatat decesul, dar si faptul ca barbatul prezenta foarte multe urme de violenta. Criminalul a fost identificat, se afla in custodia politistilor, iar Parchetul de pe langa Tribunalul Arges efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE