ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Crima care a șocat România! Tânărul care a ucis un șofer Uber, i-a incendiat maşina şi i-a ascuns cadavrul în pădure, reținut pentru omor

Postat la: 10.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un tânăr de 21 de ani din Bărcăneşti, judeţul Prahova. a fost reţinut pentru omor, după ce a incendiat o maşină, ulterior descoperindu-se că l-a ucis pe proprietarul acesteia, cadavrul fiind abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov.

Tânărul este acuzat de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere. El urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, conform IPJ Prahova. Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

În acest caz victima era șofer de Uber, iar atacatorul a solicitatat cursa din Ploiești. Este încă neclar ce s-a întâmplat în autoturism între cei doi. Poliția vorbește de un așa-zis conflic spontan - care ar putea însemna, printre altele, o ceartă pornită de la neînțelegeri legate de achitarea cursei. În timpul conflictul, spun anchetatorii, agresorul a folosit de peste 20 de ori o armă albă. După crimă - precizează poliția - suspectul de crimă a abandonat cadavrul într-o pădure lângă Snagov, apoi a mers cu mașina până în zona localității Brazi din Prahova, unde i-a dat foc, ca să își șteargă urmele, însă tocmai acest fapt l-a dat de gol.

Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi miercuri noaptea, în jurul orei 00:30, cu privire la faptul că, în extravilanul localităţii Brazi, se manifestă un incendiu la un autoturism. Exitând suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările au fost extinse şi, la scurt timp, a fost depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcăneşti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE