Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Creștere "misterioasă" de 50% a cazurilor de aritmie cardiacă: 1 din 45 de persoane este acum expusă riscului de accident vascular cerebral

Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din 2013, s-a înregistrat o creștere "uimitoare" a numărului de persoane care se confruntă cu fibrilație atrială, cunoscută și sub numele de bătăi neregulate ale inimii sau aritmie cardiacă.

British Heart Foundation (BHF) a efectuat o analiză folosind date colectate de la Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii (NHS), care a concluzionat pentru prima dată că peste 1,5 milioane de britanici - împreună cu alți 270.000 de britanici care nu au fost încă diagnosticați - suferă de această "misterioasă" problemă cardiacă.

Chiar și fără aceste 270.000 de persoane suplimentare adăugate la această cifră, cifra de 1,5 milioane de persoane plasează riscul de a suferi de o afecțiune cardiacă gravă la una din 45 de persoane care trăiesc în Regatul Unit. Cu alte cuvinte, una din 45 de persoane este acum expusă riscului de a dezvolta cheaguri de sânge grave care ar putea provoca accidente vasculare cerebrale debilitante sau chiar mortale.

"Aceste cifre arată o creștere destul de uimitoare a numărului de persoane diagnosticate cu fibrilație atrială", a declarat profesorul Sir Nilesh Samani, directorul medical al BHF, în comentarii înregistrate de Sky News.

Presa corporatistă se declară nedumerită de creșterea numărului de cazuri de fibrilație atrială: "probabil din cauza unei mai bune recunoașteri și diagnosticări a afecțiunii"

Din 2013, cazurile de fibrilație atrială au crescut cu aproximativ 50%, deși Sky News a oferit foarte puține clarificări cu privire la motivul pentru care acest lucru ar putea fi cazul. De asemenea, sursa de știri deținută de Comcast nu a clarificat când au început cu adevărat să crească cazurile de fibrilație atrială în acei ani, adică dacă introducerea "vaccinurilor" împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) la sfârșitul anului 2020 a jucat un rol?

Tot ceea ce Sky News ar spune este că motivul "probabil" pentru această creștere bruscă și neașteptată a cazurilor de afecțiuni cardiace se datorează "probabil" unei "mai bune recunoașteri și diagnosticări a afecțiunii" - aceasta fiind aceeași scuză pe care instituția medicală a oferit-o pentru creșterea bruscă a cazurilor de autism infantil pe fondul unui program de "vaccinuri" din ce în ce mai extins pentru copii.

"Ceea ce rămâne îngrijorător este numărul mare de persoane care nu sunt diagnosticate și care nu știu că trăiesc cu un risc crescut de accident vascular cerebral", a adăugat Samani. "Găsirea persoanelor cu această amenințare ascunsă trebuie să rămână o prioritate".

Poate că nu este surprinzător faptul că gigantul farmaceutic Pfizer se poziționează deja pentru a "trata" acest nou val de afecțiuni cardiace prin achiziționarea recentă a companiei Arena Pharmaceuticals, o companie biofarmaceutică specializată în fabricarea de medicamente farmaceutice cardiovasculare și inflamatorii.

S-ar părea că Pfizer știe că injecțiile sale cu covidă au contribuit la o creștere masivă a problemelor de sănătate legate de inimă, inclusiv la tineri care erau altfel sănătoși înainte de a fi injectați în urma înșelăciunii guvernamentale de "salvare a vieților".

Poate vă amintiți că în toamna anului trecut, Dr. Joseph A. Ladapo, medicul chirurg general din Florida, a recunoscut, de asemenea, o creștere bruscă și masivă a problemelor cardiovasculare în ultimii ani.

Dr. Ladapo a emis un nou ghid în octombrie, de fapt, avertizând că oamenii ar trebui să înceteze să mai facă injecții de covidă cu ARNm de la companii precum Pfizer și Moderna, deoarece un studiu a sugerat că acestea ar putea fi legate de o creștere cu 84% a deceselor legate de probleme cardiace în rândul bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani în termen de 28 de zile de la injectarea ARNm.

"Am fost lângă cineva care a luat injecția și a vărsat proteine cu țepi pe mine", a scris unul dintre comentatorii noștri, oferind o soluție care a funcționat pentru el pentru a depăși daunele provocate.

"După un an de inflamație, am băut ceai de brusture. După o lună, markerii de inflamație au dispărut... mi-a luat o lună de zile să beau ceaiul în fiecare zi pentru a-mi elimina inflamația."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE