Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copilul de 4 ani a incercat sa-si resusciteze mama de 25 de ani moarta prin electrocutare in cada din cauza telefonului

Postat la: 31.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tanara in varsta de 25 de ani din Rusia a fost victima unui accident cumplit cauzat de telefonul mobil. Tanara mama decedata se numeste Anastasia Shch, iar accidentul stupid care s-a soldat cu o tragedie a avut loc in orasul Toguchin, din regiunea Novosibirsk.

Informatiile furnizate de presa rusa arata ca femeia de 25 de ani, mama unui baiat de 4 ani, a folosit o improvizatie pentru a-si pune telefonul la incarcat deasupra cazii in care facea baie. Un prelungitor a fost folosit pentru a cupla cablul prea scurt al incarcatorului la priza. Varianta luata in calcul de politisti este ca telefonul a sunat si, din cauza vibratiilor, a cazut in cada, provocand un scurt-circuit masiv.

Copilul de 4 ani a intrat in baie alertat de zgomotul neobisnuit si, se pare, a avut prezenta de spirit de a deconecta telefonul din priza. Apoi a incercat sa-si resusciteze mama, dandu-i palme peste fata. Observand ca tentativa lui nu are nici un efect, baiatul a sunat-o pe bunica sa care a trimis echipajele de interventie. Medicii au putut doar sa constate decesul. Anastasia Shch isi crestea singura copilul, dupa ce s-a despartit de tatal natural. Baiatul de 4 ani va ramane acum in grija bunicii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE