Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre pentru a-și recupera papucii și nu a mai ieșit, a fost declarat decedat la spital

Postat la: 30.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copilul de 14 ani, care a intrat în Dunăre, în zona localității Rașova, pentru a-și recupera papucii și nu a mai ieșit, a fost declarat decedat la spital, în cursul nopții de luni spre marți. Băiatul a fost scos din apă luni seara de pompieri și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Copilul a fost scos din Dunăre - luni seara - de reprezentanții ISU Contanța. Timp de 45 de minute s-a efectuat protocolul de resuscitare la fata locului, apoi băiatul a fost preluat - în hipotermie, fără semne vitale - de elicopterul SMURD.

Manevrele de resuscitare au continuat la Spitalul Județean Constanța. Nu a fost declarat decedat la fața locului, deoarece se instalase hipotermia, iar trupul avea temperatura de aproximativ 20 de grade. Pentru a fi declarat decedat trebuia adus la temperatura normală a corpului, susțin medicii, astfel că protocolul de resuscitare a fost continuat la spital, copilul fiind încălzit cu un grad pe oră.

Ulterior, în cursul nopții de luni spre marți, a fost declarat decesul. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe copil la viață. Copilul a intrat luni în Dunăre ca să își recupereze papucii, dar nu a mai ieșit la mal. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje ale ISU, printre care și o barcă, iar copilul a fost scos din apă și transportat la spital.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE