Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost sparte. Au apărut imagini cu Elon Musk

Postat la: 04.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O anchetă este în curs de desfăşurare după ce conturile de Twitter şi YouTube ale armatei britanice au fost piratate, a anunţat Ministerul Apărării.

"Armata ia foarte în serios securitatea informaţiilor şi suntem pe cale de a rezolva problema. Atât timp cât ancheta nu este încheiată, ar fi inadecvat să comentăm mai mult", a scris pe Twitter Ministerul britanic al Apărării.

Înregistrări video despre criptomonede şi imagini cu omul de afaceri Elon Musk au apărut pe canalul YouTube al armatei britanice, în timp ce contul său oficial de Twitter a reluat o serie de postări care par a fi legate de NFT.

NFT (non-fungible token sau token nefungibil) este un format digital care permite asocierea la orice obiect virtual, fie că este o imagine, o fotografie, o animaţie, un videoclip sau o piesă muzicală, a unui certificat de autenticitate înregistrat într-un "blockchain", tehnologia care serveşte ca bază în special pentru criptomonede precum bitcoin.

Armata britanică şi-a cerut scuze pe Twitter pentru "întreruperea temporară" a conţinutului său şi a anunţat reluarea serviciului normal al contului său. "Vom efectua o anchetă completă şi vom trage lecţiile din acest incident", a adăugat armata britanică, mai scrie AFP.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE