Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Consiliul de Securitate al Ucrainei: Jurnaliști de la New York Times racolați de ruși

Postat la: 28.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorii articolului The New York Times (NYT) despre disponibilitatea Moscovei de a „îngheța" conflictul au fost recrutați de Kremlin în timpul activității lor în Rusia. Această declarație a fost făcută de specialiști de la Centrul de Combatere a Dezinformarii din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare (NSDC) al Ucrainei.

„Pentru a scrie acest text, Moscova a folosit jurnalişti americani recrutaţi în timpul muncii lor în Rusia", a spus centrul de la Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare.

Anterior, NYT, citând doi foști oficiali ruși de rang înalt, precum și americani și internaționali, a scris despre semnalele Moscovei către Occident despre deschiderea președintelui rus Vladimir Putin la negocierile privind încetarea focului în Ucraina și „înghețarea" ostilităților în prezent. pozitii. În același timp, autorii materialului au numit această abordare „oportunistă și improvizațională", permițând manevrele pentru „reducerea riscurilor și păstrarea oportunităților".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE