Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Consilierul șefului armatei Ucrainei ucis de un pahar în formă de grenadă primit cadou de ziua lui!

Postat la: 08.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consilierul șefului Armatei Ucrainei, generalul Valeri Zalujnîi, a fost ucis la Kiev chiar de ziua lui de naștere. Unul dintre cadourile primite, care conținea o sticlă cu alcool și pahare în formă de grenadă, a explodat în timp ce-l desfăcea, relatează presa ucraineană.

Soția lui Ghenadi Ceastiakov a declarat pentru Pravda că bărbatul a venit cu cadoul acasă, în localitatea Ceaiki, din apropiere de Kiev. În momentul în care a deschis darul, acesta a explodat, Ceastiakov a fost ucis, iar fiul său, în vârstă de 13 ani, rănit grav, a scăpat cu viață.

Zalujnîi a confirmat moartea asistentului său. „Durere fără margini și o pierdere grea pentru Forțele Armate ale Ucrainei și pentru mine personal. Astăzi, în circumstanțe tragice, de ziua lui, asistentul și prietenul meu apropiat, maiorul Ghenadi Ceastiakov, a murit", a scris el. „Motivele și circumstanțele vor fi stabilite în cursul anchetei preliminare", a mai spus el.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE