Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Confort, suport și calitate - cele mai importante aspecte în alegerea unei perechi de adidași

Postat la: 21.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Încălțămintea specifică sezonului și activităților este necesară. Nu poți să folosești teniși pentru alergare, deoarece nu au o talpă care să absoarbă impactul, iar genunchii tăi vor avea de suferit. Ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să se potrivească nevoilor și stilului tău.

Procesul de cumpărare în sine nu este complicat, însă trebuie să fii atent la anumite aspecte, pentru a te putea bucura de o pereche de încălțăminte și calitățile acesteia. Vrem să îți reducem timpul petrecut pentru cumpăra adidași, iar în acest articol vei găsi aspectele la care să fii atent, pentru a nu mai pierde vremea.

1. Caracteristici la care să fii atent

Gândește-te de la început la scopul papucilor. Fiecare pereche este structurată special pentru tipul de activitate principală pe care o practici purtându-o. Acest lucru influențează în mod direct lucrurile care sunt importante la o pereche. Pentru niște adidași de alergare, atenția se îndreaptă către structura și materialul tălpii. Trebuie să poată atenua impactul și să absoarbă greutatea piciorului. Acest lucru îi face eficienți, deoarece garantează funcționarea în condiții normale a piciorului.

Un alt detaliu care nu trebuie ignorat este confortul. Trebuie să cumperi o pereche care îți vine bine și este bună pentru forma piciorului tău. Acest lucru poate fi aflat doar dacă probezi perechea. Deși procesul poate dura mai mult, îți recomandăm să probezi încălțămintea înainte să o cumperi. Sigur, poți comanda online și apoi să o returnezi dacă nu îți vine bine, însă este un proces mult mai complicat. Vizitează magazinele fizice și compară perechile disponibile.

Indiferent de scopul papucilor, caută un model care oferă stabilitate și suport. În general, papucii pentru sport sunt construiți cu anumite tehnologii speciale care să garanteze siguranța în timpul activităților. Principalele puncte pe care acele modele le protejează sunt glezna și arcul piciorului.

De asemenea, materialul din care este confecționată perechea afectează trebuie ales cu atenție. Pentru papucii de sport, este necesar ca materialele să ofere respirabilitate și să fie de înaltă calitate. Deoarece există o activitate fizică regulată, materialul trebuie să fie rezistent și să nu se deterioreze ușor.

2. Adidași Nike

În gama de adidași Nike se regăsesc o mulțime de perechi potrivite pentru mai multe tipuri de persoane și activități. O pereche foarte populară este Air Max 270. Este o pereche potrivită atât pentru plimbări, cât și pentru alergat. Sunt confecționați din material textil, lucru care îi face să fie potriviți pentru vremea caldă. Talpa folosește tehnologia Air Max, care presupune susținerea piciorului cu ajutorul unei bule de aer. Această bulă se situează în partea din spate a papucului. Ajută la confortul piciorului în cazul unor plimbări lungi și atenuează impactul pe care îl simți în momentul alergării. De asemenea, modelul tălpii este Wedge. Acest tip are o formă mai arcuită și nu lasă vârful adidasului să ajungă pe pământ.

O altă pereche de papuci Nike foarte apreciată este Air Force 1. Această pereche este dedicată purtării în viața de zi cu zi. Este populară datorită aspectului simplu și comodității din timpul purtării. Această pereche de adidași Nike se poate achiziționa în două variante: Low și Mid. Varianta Mid are construcția peste gleznă și aspectul ei aduce a bascheți. Varianta Low vine până sub gleznă. Sunt confecționați din piele, iar partea superioară este găurită pentru a lăsa piciorul să respire.

Adidași Nike Uptempo este o pereche mai inedită. Are un aspect aparte, deoarece trece cu puțin peste gleznă și are un design interesant. Sunt confecționați din piele, iar în interiorul tălpii se află perne de aer. Perechea vine într-o gamă largă de culori și este dedicată în principal purtatului în viața de zi cu zi.

Cumpără inteligent. Stabilește un buget clar pe care ești dispus să îl dai pe papuci, înainte să începi cumpărăturile. Fiind limitat de o sumă de bani, vei fi predispus să cauți mai mult pentru o promoție sau un preț mai scăzut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE