Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conferința Future Skills & Future of Work II, sau dilema actuală pentru studenții și societatea de astăzi - job-urile viitorului!

Postat la: 25.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Conferința Future Skills & Future of Work este un eveniment dedicat studenților români, ce va avea loc la teatrul de revistă Constantin Tănase, pe data de 28 noiembrie 2019, de la ora 18:00.

Evenimentul are ca tematica o dilemă actuală pentru studenții și societatea de astăzi, și anume job-urile viitorului precum și skill-urile de care vom avea nevoie pe piața muncii.

Pentru eveniment și-au manifestat interesul ca speakeri:
1. Fost Ministru al Educației, Dezvoltării și Inovării - Adrian Curaj
2. LUMEA GEOSPAȚIALĂ - Marcel Foca, Președinte - Intergraph Computer Services,
3. BRD - Francois Aldeguer, Director General Adjunct

Discuțiile vor fi coordonate de Dragoș L. Preda, Co-fondator & VP de onoare al Ligii Studenților Români din Străinătate.

Conform World Economic Forum, începând cu 2022, mai mult de 1/2 din persoanele angajate va trebui să capete mai multă expertiză pentru poziția pe care o dețin sau să își dezvolte noi abilități.

Evenimentul Future Skills & Future of Work dă startul unei serii de conferințe, cu scopul întocmirii unui raport care va conține concluzii și propuneri menite să fie înaintate Ministerului Educației Naționale. Totodată, prin aceste conferințe se dorește și conștientizarea nevoii de schimbare și adaptare a abilităților și competențelor deținute de tineri la viitoarele cerințe ale pieței muncii.

Următoarele conferințe vor avea ca speakeri reprezentanți ai Romanian Business Leaders, CNIPMMR, Repatriot.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE