Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Comunitatea Amish din SUA a respins vaccinurile Big Pharma, acum sunt oficial "cei mai sănătoși oameni din lume"!

Postat la: 18.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou studiu important a descoperit că copiii Amish din întreaga Americă sunt în mod miraculos lipsiți de afecțiunile cronice care afectează restul Americii. Comunitățile Amish au respins vaccinurile Covid, au refuzat să poarte măști și și-au continuat activitățile zilnice normale, în timp ce restul Americii a fost dată peste cap de Fauci, Gates & Co.

Potrivit CDC și mass-mediei mainstream, Amish urmau să sufere o creștere uriașă a numărului de decese în exces din cauza Covid. În realitate, s-a întâmplat exact opusul. În timp ce America mainstream suferea din cauza pandemiei, Amish a revenit la normal în mai 2020. Amish au atins imunitatea de turmă înainte ca vaccinurile să fie disponibile. Ei nu au făcut nimic ieșit din comun pentru a se proteja împotriva îmbolnăvirii de COVID: fără închideri, fără vaccinări, fără măști, fără distanțare socială, fără mandate, fără închideri de școli... nimic.

Chiar dacă vaccinul ar fi funcționat și ar fi fost sigur, pur și simplu nu exista niciun motiv pentru ei să ia vaccinul, deoarece 90% dintre ei fuseseră deja infectați în 2020. A lua un vaccin după ce ai deja imunitate naturală este absurd și contraproductiv. Cu toate acestea, în SUA, s-a spus să facem vaccinul chiar si penbtru cei care au avut COVID. Mulți oameni și-au pierdut mijloacele de trai dacă nu s-au conformat.

Astăzi, la mai bine de 3 ani după ce Amish au respins fiecare aspect al sfatului CDC, nu puteți găsi mai mult de o mână de Amish nicăieri în America care să fi murit din cauza COVID. Cu toate acestea, America mainstream refuză în continuare să asculte înțelepciunea Amish, preferând să își pună încrederea în Big Pharma și în mass-media mainstream, comenteaza Planet Today.

Medicina occidentală are unele puncte bune și poate fi excelentă în caz de urgență, dar a sosit momentul ca oamenii să înțeleagă că medicina tradițională, cu accentul pus pe medicamente, radiații, vaccinuri, medicamente și iar medicamente, este, la baza ei, o creație de afaceri a familei Rockefeller. În zilele noastre, oamenii se uită la tine ca la un ciudat dacă vorbești despre proprietățile vindecătoare ale plantelor sau despre orice alte practici holistice. La fel ca orice altceva, politica și banii au fost folosiți pentru a deforma mințile oamenilor și a-i încuraja să îmbrățișeze ceea ce este rău pentru ei.

Totul a început cu John D. Rockefeller, care a fost un magnat al petrolului, primul miliardar al Americii și un monopolist înnăscut. În 1900, medicamentele naturale și pe bază de plante erau foarte populare în America. Aproape jumătate dintre medicii și colegiile de medicină din SUA practicau medicina holistică, folosind cunoștințe din Europa și de la nativii americani. Rockefeller, monopolistul, trebuia să găsească o modalitate de a scăpa de cea mai mare concurență a sa. Așa că a folosit strategia clasică de "problemă-reacție-soluție". Adică să creeze o problemă și să sperie oamenii, iar apoi să ofere o soluție (planificată în prealabil).

S-a dus la amicul său Andrew Carnegie - un alt plutocrat care și-a făcut banii din monopolizarea industriei siderurgice - care a conceput o schemă. De la prestigioasa Fundație Carnegie, au trimis un om pe nume Abraham Flexner să călătorească prin țară și să raporteze despre starea facultăților de medicină și a spitalelor din întreaga țară. Acest lucru a dus la Raportul Flexner, care a dat naștere medicinei moderne așa cum o cunoaștem. Inutil să mai spunem că raportul vorbea despre nevoia de modernizare și centralizare a instituțiilor noastre medicale. Pe baza acestui raport, mai mult de jumătate din toate colegiile medicale au fost în curând închise.

Homeopatia și medicamentele naturale au fost batjocorite și demonizate; iar medicii au fost chiar închiși. Pentru a ajuta la tranziție și pentru a schimba mințile altor medici și oameni de știință, Rockefeller a donat peste 100 de milioane de dolari colegiilor, spitalelor și a fondat un grup filantropic de fațadă numit "General Education Board". Aceasta este abordarea clasică a morcovului și a bățului. În scurt timp, toate colegiile de medicină au fost raționalizate și omogenizate. Toți studenții învățau același lucru, iar medicina se rezuma la utilizarea medicamentelor brevetate.

Oamenii de știință au primit granturi uriașe pentru a studia modul în care plantele vindecau bolile, dar scopul lor era mai întâi să identifice ce substanțe chimice din plante erau eficiente, iar apoi să recreeze în laborator o substanță chimică similară - dar nu identică - care să poată fi brevetată. O pastilă pentru o boală a devenit mantra medicinei moderne. Mai mult de un secol mai târziu, marea masă a Americii este încă sub vraja fraudei Big Pharma a lui Rockefeller.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE