Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Comisia Europeana vrea inlocuirea slujbelor de Craciun cu initiative online sau televizate, pentru evitarea celui de-al treilea val al pandemiei

Postat la: 02.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia Europeana cere "evitarea ceremoniilor religioase cu adunari mari si inlocuirea acestora cu initiative online", transmise la televizor sau la radio, potrivit unor surse din Bruxelles.

Recomandarile fac parte dintr-un proiect ce va fi publicat miercuri, anunta cotidianul italian Corriere della Sera. Printre altele, Comisia ar urma sa recomande mentinerea interzicerii circulatiei inclusiv pentru ultimele zile din an.

Pe scurt, trebuie evitate greselile din vara pentru ca "riscul este un posibil al treilea val", a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: "Stiu ca cei care au magazine, baruri, restaurante vor sa se termine restrictiile, dar trebuie sa invatam din greselile facute vara si sa evitam repetarea lor. O relaxare prea rapida si excesiva a masurilor devine un risc in fata unui al treilea val dupa Craciun".

In Italia, liturghiile de Craciun vor avea loc "cu respectarea deplina a regulilor", a declarat monseniorul Mario Meini, presedintele Conferintei Episcopale Italiene, care se reuneste saptamana aceasta pentru a stabili noile reguli de sarbatori.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE