Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Comisarul Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, îl acuză pe președintele ANPC că a lăsat mașinile instituției fără RCA

Postat la: 10.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Începând de marți autoturismele ANPC din mai multe județe nu mai pot fi utilizate pentru că au rămas fără polițe RCA, spune șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, Sorin Susanu. El îl acuză pe președintele ANPC, Horia Constantinescu, de management defectuos, scrie Mediafax.

„Autoturisme ANPC fără RCA! Din păcate, managementul defectuos al Președintelui ANPC,domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfășurare activității comisarilor ANPC. Chiar dacă pentru achiziții cel puțin discutabile (arox 14.000€ pentru 20 stații walkie talkie) au existat bani, pentru cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri. După ce a fost evitată la limită (mulțumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astăzi (marți - n.r.), mașinile Protecție Consumatorilor din Galați, Constanța, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila.. nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pentru a se putea achiziționa polițele de tip RCA", scrie pe Facebook Sorin Claudiu Susanu. El face un apel către ministrul Economiei, Florin Spătaru pentru a iniția demersurile legale, astfel încât „activitatea ANPC să intre în normalitate".

„Am convingerea fermă că domnul ministru Florin Spătaru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pentru ca activitatea ANPC să intre în normalitate! Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu să nu mai folosească această instituție doar pentru interesul personal și să înțeleagă ca managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic. Nemulțumirea comisarilor ANPC crește de la o zi la alta și cred că modul în care a fost coordonat Comisariatul Județean Constanța de către dl Constantinescu (în curând voi finaliza raportul) nu trebuie transpus la nivel național. Voi face tot posibilul ca fiecare consumator să fie corect reprezentat de ANPC și vă asigur de toată implicarea mea, iar transparența cu care v-am obișnuit va continua, indiferent de consecințe! Am încredere în factorii decizionali că vor interveni urgent și cu fermitate pentru a readuce instituția la o normalitate", conchide șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi. Sorin Susanu a fost transferat de la Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Brașov la Galaţi în urmă cu aproximativ o lună.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE