Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Școlile din Marea Britanie le permit copiilor să se identifice drept pisici, cai, sau dinozauri. Un elev miaună când e intrebat de profesor

Postat la: 23.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucrurile au devenit deosebit de absurde în Regatul Unit. Potrivit unei anchete realizate de Telegraph, școlile din Marea Britanie le permit acum copiilor să se identifice cu tot felul de lucruri...

La o școală secundară de stat din Țara Galilor, se spune că un elev "miaună" atunci când un profesor îi pune întrebări, în loc să răspundă în engleză, relatează Telegraph.

În alte școli, se pare că un elev insistă să i se adreseze ca un dinozaur, unul pretinde că se identifică drept cal, în timp ce altul poartă o pelerină și cere să fie recunoscut ca fiind o lună.

Pe vremuri, profesorii știau cum să se descurce cu acest tip de prostii. Dar astăzi sunt instruiți să nu-i corecteze pe copii pentru că ar fi "discriminatoriu"... Elevii susțin că profesorii "nu au voie să se enerveze" în legătură cu un astfel de comportament, în cazul în care ar fi considerat discriminatoriu.

Cu toate acestea, se pare că lecțiile devin complet deraiate din cauza acestor interacțiuni, afectând calitatea educației colegilor lor. Așadar, acești profesori din Marea Britanie trebuie, la propriu, să stea acolo și să se descurce cât mai bine atunci când elevii le răspund la întrebări cu "zgomote de animale"...

În unele cazuri raportate, clasele s-au confruntat cu perturbări grave, deoarece elevii insistă să răspundă la întrebările profesorului și să comunice prin zgomote de animale.

Un elev care se identifică ca fiind "o pisică" face asta de trei ani... Într-un caz deosebit de deranjant, ziarul a vorbit cu un elev din Țara Galilor care a afirmat că un coleg de clasă s-a identificat ca fiind o pisică timp de trei ani. Elevul s-a plâns: "Când răspund la întrebări, miaună în loc să răspundă la o întrebare în engleză.

O fetiță de 13 ani a fost numită vineri "josnică" de către profesoara ei de la o școală a Bisericii Anglicane din Marea Britanie, după ce a întrebat o colegă de clasă cum se identifică ca fiind o pisică.

Școlărița și prietena ei au fost mustrate de profesorul lor de la Colegiul Rye din East Sussex la sfârșitul unei ore de "educație pentru viață" din clasa a opta, unde li s-a spus că pot "să fie cine vrei să fii și că modul în care te identifici depinde de tine", a relatat The Telegraph.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE