Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Codrin Ștefănescu, mesaj dur pentru colegii de coaliție

Postat la: 12.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul secretar general al PSD îi atacă dur pe cei de la ALDE, despre care spune că "sunt de o lașitate greu de imaginat".

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, vine cu un mesaj dur, în plin război al coaliției de guvernare. El susține că sunt "unii de o lașitate greu de imaginat" și se întreabă cum de nu le este greață când se privesc în oglindă.

"Sunt unii de o lasitate greu de imaginat. Mā intrebam zilele astea cum de nu li se face silā de ei când se privesc in oglindā. Dar se pare cā n-au nicio greatā. Niciuna!", scrie Codrin Ștefănescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se întruneşte luni seară la Parlament, după ce săptămâna trecută partenerii din ALDE au sugerat că partidul lui Ponta ar trebui cooptat la Guvernare.

Comitetul Executiv Naţional al PSD urmează să se întrunească luni într-o şedinţă programată să se desfăşoare la Palatul Parlamentului, începând cu ora 17.

Una dintre temele de pe agenda reuniunii ar putea viza prima rectificare bugetară din acest an, în cazul în care în cadrul şedinţei de Guvern programată tot luni, de la ora 14,00, aceasta nu va fi supusă aprobării în Executiv, au precizat surse social-democrate pentru Agerpres.

În cadrul CEx, potrivit aceloraşi surse, ar urma să aibă loc o discuţie având ca temă situaţia la zi privind coaliţia cu ALDE, în contextul în care partenerii de guvernare ai social-democraţilor negociază cu Pro România.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE